Ozongeneratorer för permanent och enkel eliminering av sällskapsdjurs lukter utan konstgjorda dofter

Vi människor älskar våra husdjur men alltför ofta lever vi med lukten de genererar i hem, kontor, bilar och i husvagnar. Och husdjurs lukt tränger in i möbler, mattor, sängkläder och till och med fäster sig i väggar och tak. Så i hela området där ett husdjur bor är det normalt genomsyrat med lukt. Djurlukt inuti fordon kan bli ännu starkare p.g.a. det mindre slutna utrymmet. Och dessa lukter märks betydligt mer av gäster som inte är husdjursägare.

Att behandla utrymmet med ozon (O3) är mycket effektivt när det gäller att ta bort lukt från husdjur, eftersom det attackerar dessa lukter vid dess källa. (Läs mer på denna länk: https://www.ozonstockholm.se/ta-bort-sanera-kattkiss-kiss-doft.html)

Veterinärs kontor, städföretag, hotell, hem, lägenheter och även bilar kan alla använda ozon som en permanent eliminator av husdjurs lukt. Ozon fungerar till och med för att ta bort de hårdaste lukter av alla: Husdjurs urin (Obs! Om urin har blötts ner djupt i mattan, stoppningen, i trägolv eller i betong, kan professionell sanering krävas. Ozone är en bra husdjurslukts borttagare. Och tar bort de flesta lukter från husdjur, men kan inte tränga igenom vissa material).

För noggrant avlägsnande av lukt från husdjur, stäng av området som ska placera en ozon maskin i rummet, högt mot taket om det går på en stege, eller hög byrå, eller hög stol om inget annat finns. Ta bort, människor, husdjur, växter, teknik (löstagbart) Det som sitter fast i väggen behövs inte avlägsnas, utan går att täcka med målarplast eller presenning eller filt, medan ozongeneratorn körs i flera timmar (eller längre som 8 tim. beroende på luktens svårighets grad). Eftersom O3 cirkulerar över hela utrymmet kommer den att oxidera husdjurlukt oavsett var den kommer i kontakt med. Eftersom O3 är en mycket aktiv molekyl, kommer den att följa samma väg som djurlukterna tog, och avlägsna lukt som klamrar sig fast vid som: mattor, kläder, skåp, möbler och till och med inuti luftkonditionerings kanaler.

Låt det ta minst 1 timme för att ozonet skall spridas innan ägare och husdjur tillåts att vistas där igen. Obs! Om husdjurs lukten inte helt har eliminerats, upprepa behandlingen av ozon igen. Så länge som husdjuret delar utrymmet, kan behandlingen behöva upprepas från tid till annan.