Varje hästägare vet hur viktig regelbunden och kompetent träning är. Hästar, som är designade för hippodrome-testet, tränas först bekvämt så att de kan visa resultat innan två år. Det finns dagliga resor i Race Horse-träning, vars syfte är att utveckla uthållighet och snabbhet. Hästklassen på hobbyen måste genomgå samma grundläggande träning som spelets hästar eftersom hästen har tro och respekt för ryttaren, liksom grunderna i att arbeta under sladden och sadeln. Om de faller i händerna på nybörjare bör hästen vara så säker som möjligt och lugn.

All träning börjar med att hästen får ammunition och han har lärt sig att arbeta på sladden. Detta hjälper hästen att lära grundläggande kommandon och korrigera rörelser snabbt innan ryttaren sitter på den. Hästen lär sig att lyssna på en person som utövar olika grader av komplexitet, vilket hjälper till att hitta och utveckla balans och hastighet.

Gradvis presenteras hästen med sadel och sadeljord. Med rätt och tvingad träning ser hästar på nya tystnadsobjekt och är inte rädda. I detta skede är det mycket nödvändigt att hålla hästens förtroende för en person, inte använda fysisk kraft och straff.

När hästar sitter på sladden längst ner på sadeln, så är detta tävlingen. Mannen sitter på baksidan av hästen för första gången, och en ny fas kommer: Hästens träning under sadeln är nödvändig för att lära hästen att han helt och hållet ska balansera personen på ryggen, lyssna på kommandona och Armarnas hastighet och ryttarnas fötter. Hästen används för att gå fredligt och strikt på alla tre aspekterna, en specialutbildning börjar.

De hästar som kommer att tävla i hoppet, de lärs att hoppa på häck gradvis, arbeta med enkla dressyrelement, samt ersätta tävlingsutbildning. En konkurrenskraftig häst bör vara flexibel, lätt hanterbar och psykologiskt stödd, vilket stöds av dressyr.

Hästar som används i dressyr börjar lära sig olika element och arbetar mycket på marken.

Oavsett vad häst kommer ut, bör träningen göras regelbundet och noggrant, förutsatt att hästen är frisk. Vid skador eller sjukdomar bör utbildning stoppas och konsulteras av veterinären. Om en vecka stängs hästen en dag när han promenerar i vänsterområdet och vilar med fysiskt arbete.

Hur som helst, lita inte på utbildning av människor utan särskild kunskap om sina hästar. Om du bara arbetar med en häst och arbetar professionellt, kommer du att spara ditt husdags hälsa under många år.